avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie de crestere a copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie de crestere a copilului

Buna ziua, as vrea sa stiu daca beneficiez de indemnizatia de 85% din veniturile realizate, daca m-am angajat pentru prima oara insarcinata la 6 luni.(Nu am 12 luni de munca). In acelasi timp sunt si masteranda. Ce indemnizatie voi primi?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:40, 18 Octombrie 2012
1. Daca inainte de a va angaja erati studenta la masterat, la zi, veti putea beneficia de indemnizatie pentru CCC.

2. - Indemnizatia pentru CCC se calculeaza adunand veniturile nete provenite din salarii, indemnizatii de aventuale concedii medicale si indemnizatie de concediu de maternitate iar suma se imparte la 12.
- Oricum indemnizatia pentru CCC nu poate fi mai mica de 600 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccc Tincu Oana Tincu Oana Buna ziua , sunt insarcinata in 5 luni , sunt studenta la master la zi an I si din 1 septembrie 2017 sunt si angajata cu 1950 brut , dar nu am mers la munca ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil lorelena1306 lorelena1306 Stimati domni, Sunt interesata de subiectul indemnizatie crestere copil. Sunt studenta in anul 3 la UTCB, sunt angajata de 1 luna si sunt insarcinata in ... (vezi toată discuția)
Concediu medical adelina91 adelina91 Buna ziua. Sunt insarcinata in 33 de saptamani, iar de pe data de 05.10 am intrat in prenatal. Pana sa intru in prenatal am avut 44 de zile concediu medical - ... (vezi toată discuția)