avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1274 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... repunerea pe rol
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

repunerea pe rol

dosarul a fost suspendat pana la indeplinirea obligatiilor stabilite in sarcina petentei - depunerea la dosar copii certificate ale inscrisurilor atasate plangerii
Ultima modificare: Joi, 18 Octombrie 2012
adrian _p, utilizator
Cel mai recent răspuns: andreigrigoriu , moderator 17:09, 18 Octombrie 2012
Și care ar fi întrebarea, stimat forumist?
Intrebarea am postat-o ceva mai devreme, insa nu stiu din ce cauza nu apare in acest topic. Poate nu ma pricep eu prea bine. De aceea imi cer scuze si repet intrebarea: In ce fel formulez cererea de repunere pe rol a cauzei, in temeiul carei prevederi a C pr civila si la ce instanta - de fond sau superioara? Este vorba despre o plangere impotriva unui PV de contraventie.
Stimat forumist,

Înțeleg că dvs sunteți petenta.

Astfel, în acest caz, important este, în primul rând, să îndepliniți obligația arătată de instanță: depunerea la dosar copii certificate ale inscrisurilor atasate plangerii

Îndeplinită această sarcină, puteți face o cerere de repunere pe rol, în temeiul art. 155 ind. 1 Cod procedură civilă, la care veți atașa respectivele copii certifiate.

Cererea se adresează instanței care a dispus măsura suspendării.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala germicor germicor Buna tuturor, In data de 15.09.2011, am avut proces cu CNADNR, pentru anularea unui PV. Judecatoria Buzau a dat urmatoarea solutie: Suspendare: În temeiul ... (vezi toată discuția)
Primul termen de judecata, citatie cu mentiunea "de a depune copie de pe inscrisuri..." Mihaela Gradinaru Mihaela Gradinaru Buna seara, Uite si dilema mea! Am inaintat la judecatorie o \"Plangere impotriva unui proces-verbal de contraventie\". Plangerea am depus-o in doua ... (vezi toată discuția)
Cerere de amanare a cauzei ContSters149882 ContSters149882 Salutare! Am si eu nevoie de un sfat.. Am un proces pe 26 Martie 2012, am primit citatia acum cateva zile. Insa nu pot ajunge, abia m-am angajat si nu pot ... (vezi toată discuția)