avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1087 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... transfer
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

transfer

Este posibil ca intr-o primarie un referent dintr-un compartiment să fie transferat in alt compartiment pe un post vacant fără a organiza concurs? Postul este contractual si nu funcție publică. Dacă da în baza a ce?
Vă mulțumesc !
Cel mai recent răspuns: klaudia772001 , utilizator 13:30, 18 Octombrie 2012
Fiind personal contractual , modificarea locului muncii se face numai prin incheierea unui act aditional la c.i.m. ... modificarea unilaterala a locului muncii se poate face numai in conditiile expres prevazute de Codul Muncii.

Decizia respectiva poate fi atacata in instanta.
Persoana în cauză ar fi chiar foarte de acord cu acest transfer. Mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare personal contractual in cadrul unei primarii bubi26 bubi26 Sunt sef serviciu PR in cadrul unei primarii. Am in sobordine, alaturi de alte compartimente si un compartiment Arhiva cu un post vacant de functionar public ... (vezi toată discuția)
Transfer personal contractual. bună ziua. sunt kinetoterapeut ... Mihai Daraban Mihai Daraban Transfer personal contractual. Bună ziua. Sunt kinetoterapeut cu studii superioare și doresc să mă transfer pe postul de asistent social tot cu studii ... (vezi toată discuția)
Transferul persoanelor contractuale intre institutii veronica1982 veronica1982 activez la o institutie publica in functia de contabil - post contractual (referent contabil de specialitate ) si a-si dori sa ma transfer la o alta institutie ... (vezi toată discuția)