avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... imi este pastrat postul pentru un concediu de crestrea ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

imi este pastrat postul pentru un concediu de crestrea copilului pana la 2 ani.

Buna ziua , am si eu o nelamurire. Urmeza sa nasc la mijlocul luni decembrie 2012 si asi dorii sa obtez pentru concediu de crestrerea copilului pana la 2 ani insa nu sunt foarte lamurita daca nu mi se desfinteaza postul dupa un an sau angajatorul este obligat ca timp de 2 ani sa imi pastreza postul.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:08, 18 Octombrie 2012
Postul poate fi desfiintat in perioada CCC ... angajatorul nu va poate concedia in aceasta perioada decat in situatiile expres prevazute de art.60 alin.2 C.mun. si pe o perioada cu pana la 6 luni de la data revenirii din CCC, potrivit art.25 alin.2 si 3 din OUG nr.111/2010.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajat revenire ccc MikePort MikePort Buna, Se da urmatoarea situatie: O angajata a unei firme intra in concediu crestere copil de 1 an, urmand ca la revenire sa primeasca stimulent de insertie ... (vezi toată discuția)
Obligatia angajatorului sa-mi pastreze postul dupa ccc Marialuiza23 Marialuiza23 Buna ziua, In luna iulie voi naste si am decis sa raman un an in concediu de crestere copil. La serviciu am fost anuntata ca daca ma voi intoarce dupa 6 ... (vezi toată discuția)
Resurse umane carmin carmin buna ziua, sunt in CIC doi ani, iar peste putin timp voi incepe serviciul, iar angajatorul nu ma poate tine/primi inapoi, iar eu va intreb dupa cat timp de la ... (vezi toată discuția)