avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ajutor social pt mama singura
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ajutor social pt mama singura

sunt o mama care isi creste fetita singura.tatal nu a platit niciodata pensie alimentara si nici nu vrea sa plateasca.as vrea sa stiu daca statul acorda vreun ajutor social celor ca mine.
Cel mai recent răspuns: alinutza2705 , utilizator 19:35, 18 Octombrie 2012
Exista un ajutor sub forma alocatiei monoparentale de care puteti beneficia; insa ca sa vi se acorde trebuie sa faceti cerere la Primaria din localitatea unde domiciliati. Se acorda anumitor persoane care se incadreaza in limita de venit stabilita prin Legea 277/2010.
In ceea ce priveste pensia alimentara, tatal copilului poate fi obligat sa o plateasca, in instanta, numai daca se dovedeste ca este copilul dansului. Dvs.nu specificati daca tatal si-a recunoscut copilul sau nu.
Ultima modificare: Joi, 18 Octombrie 2012
dcba, utilizator
este.am incheiat divortul in ianuarie 2012.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor social pentru o mama singura Oanamira Oanamira Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca as putea beneficia de ajutor social in cazul in care sunt mamica singura,divortata,custodia fetitei de aproape 3 ani este ... (vezi toată discuția)
Suspendare alocatie complementara pentru copil dana 50 dana 50 Buna ziua ,as vrea sa ma lamuresc si eu in privinta alocatiei complementare ,eu muncesc in Italia ,sunt divortata si am 3copii in intretinere care se afla in ... (vezi toată discuția)
Buna seara- acordul tatalui pentru calatoria minorului burlan023 burlan023 buna seara. daca detin o hotarare judecatoreasca definitiva prin care domiciliul fetitei este la adresa mea mai este necesar si alte acte din partea tatalui ... (vezi toată discuția)