avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare cu CIM administrator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare cu CIM administrator

Buna ziua,
La o societate de furnizare servicii HR nou infiintata de 1 luna cu CAEN principal 7830, platitoare de impozit pe venit si neplatitoare de tva exista o lege care obliga administratorul sa se angajeze la propria societate cu CIM, avand o limita de timp pentru acest lucru?
Administratorul presteaza serviciile, are studii universitare de profil si atestat inspector resurse umane. Activitatea firmei este foarte redusa.
Multumesc frumos pentru raspuns,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:58, 18 Octombrie 2012
Nu exista niciun text de lege care sa-l oblige pe administrator sa se angajaeze la propria societate .... avand calitatea de asociat unic el poate sa aiba si c.i.m.
Banuiesc ca nu schimba cu nimic raspunsul D-vs faptul ca exista in societate 2 asociati care au si calitatea de administratori.
Multumesc
Nu se schimba raspunsul .. fiecrae din cei doi asociati pot avea c.i.m., dar nu este obligatorie incheierea acestora.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa IonD IonD Buna dimineata, Va rog sa ma ajutati in urmatoaraea situatie: 1.pentru infiintarea unui PFA, pe resurse umane, este o solutie buna certificatul de absolvire ... (vezi toată discuția)
Sc............srl-d mihayu2004 mihayu2004 Buna seara, Sunt in cursul deschiderii unui SRL-D,iar ca domeniu de activitate sa fie manipulare de marfuri in depozite. Intrebarea mea este : Ce cod CAEN ... (vezi toată discuția)
Mru vs iru SLuiza SLuiza Buna ziua, am atestat pe ambele specializari, respectiv Manager resurse umane, Inspector resurse umane, in actul constitutiv am trecut doar codul caen 783 ... (vezi toată discuția)