avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Permisiune de a fotografia
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Permisiune de a fotografia

Sunt fotograf amator si am cateva intrebari

Am fost ieri in Turnu Severin si am fost la un restaurant unde am mancat o pizza.
Super localul, mi-a placut atmosfera. In final am iesit afara si am dorit sa fac o fotografie pentru a arata si altora localul sau eventual sa o postez pe facebook, la care un individ a inceput sa urle la mine de ce fotografiez cladirea si am fost nevoit sa plec.

Nu e pentru prima data cand mi se intampla ceva de genul insa doresc in ce conditii am voie sa fotografiez in spatii publice, si cu ce drept ma poate opri cineva sa fac asta.

Va multumesc

Alte discuții în legătură

Dreptul de a fotografia si publica scene si portrete pe strada bogdan.sb bogdan.sb Buna ziua, sunt un fotograf amator. De ceva timp am inceput sa imi indrept atentia catre fotografia stradala si mai ales portretul stradal, dar nu stiu daca ... (vezi toată discuția)
Pagină review/teste de mâncare Dallmayr Dallmayr Bună ziua, De curând am lansat un proiect personal care se numește \"Mâncare Gustoasă în Severin\". Practic, fiind un client înrăit al ... (vezi toată discuția)
Reținere de către politie și accesarea datelor din telefon pentru că am pozat un rucsac purtat de un copil. dacă mi-a fost încălcat vreun drept, unde pot să reclam asta? PARTEVATAMATA2010 PARTEVATAMATA2010 După tot scandalul recent cu polițistul pedofil, mi s-a întâmplat ceva halucinant în timp ce mergeam pe bulevard. Mă îndreptam spre casă si ... (vezi toată discuția)