avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

ce ar trebuie sa fac k sa divortez de sotie,eu fiind inchis si ea moldoveanca certificatul de casatorie find la ea in moldova,va multumesc
Cel mai recent răspuns: lacrymabubulina , utilizator 03:27, 21 Octombrie 2012
Introduceti actiunea de divort la instanta competenta (cea de la locul ultimului domiciliu comun) .
contactati o persoana de specialitate care va poate ajuta intentati actiune de divort cu mandat special la ultimul domiciliu comun al sotilor indicati adresa din moldova a sotiei si va fi citata cu mentiunea sa depuna la dosar ceertificatul de casatoriei in original
bafta
multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau să divorțez, soțul nu vrea. Sorina V. Sorina V. Bună seara sunt moldoveanca însă am cetățenie Româna. Soțul ei Român. Avem o fetita născută în RepublIca Moldova are 3 luni. De cind neam ... (vezi toată discuția)
Divort marleen7019 marleen7019 Buna ziua, sant casatorita, si doresc sa divortez de sotul meu. Eu locuiesc in Onesti, iar sotul meu in Cernavoda, si nu mai tinem legatura in nici un ... (vezi toată discuția)
Buna seara patricia15 patricia15 Buna seara!Am si eu o rugaminte...sunt casatorita cu un cetatean strain(turc)vreau sa bag divort acum dar el nu vrea...ce pot sa fac?Astept un raspuns.Multumesc (vezi toată discuția)