avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa auto

Buna ziua!
Pentru masinile second-hand cumparate din Turcia, si inmatriculaate in Romania, se poate solicita restituirea taxei auto?
Cel mai recent răspuns: cristinaruxanda , utilizator 13:15, 28 Octombrie 2012
Turcia nu este in UE asa ca raspunsul este negativ.
Legea 185/2012 da dreptul celor care au platit taxa dupa aparitia Legii 9/2012, sa solicite restituirea acesteia, dar pentru cei care au platit-o inainte.....?
Apare o discriminare?
Sunt respectate principiile DREPTULUI CIVIL?
Cine poate sa ne indrume?
Sa restituie pana in 25% ,dar numai in anumite conditii.Din experienta sunt putini care au luat acesti pana in 25% inapoi adica undeva cei care au inmatriculat auto prin 2011.
Restituirea integrala se poate face numai cu actiune in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa prima inmatriculare SC Global Expert Consulting SRL SC Global Expert Consulting SRL Buna ziua, in luna martie 2008, am achizitionat un autoturism in leasing financiar pentru care am platit la vremea aceea o taxa de prima inmatriculare (TPI) ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto CiprianMihai CiprianMihai Persoana fizica in calitate de al doilea proprietar,pot recupera taxa auto platita de primul proprietar al masinii? Taxa de prima inmatriculare a fost ... (vezi toată discuția)
Taxa inmatriculare ionelazibi_94 ionelazibi_94 am citit prin articolele dumneavoastra si prin alte surse ca se poate recupera taxa de inmatriculare platita conform og 50/2008 prima varianta.eu am ... (vezi toată discuția)