avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... termen solutionare recurs
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

termen solutionare recurs

In cat timp ar trebui sa primesc solutionarea recursului introdus de firma ,care a ramas in pronuntare si s-a pronuntat la 20 septembrie 2012.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:40, 19 Octombrie 2012
depinde unde se judeca recursul respectiv. Comunicarea poate dura cateva luni , iar Inalta Curte , am observat ca nu mai comunica deloc deciziile date.
Decizia data de instanta de recurs nu se mai comunica din oficiu, fiind irevocabila. Daca doriti doar sa aflati solutia, va uitati pe Portalul Instantelor de Judecata.
Daca doriti o copie a deciziei pronuntate de instanta de recurs, trebuie sa faceti cerere in acest sens.
Solutia pronuntata de catre instanta de recurs se poate gasi pe portalul instnatelor judecatoresti - curtea de apel care a pronuntat hotararea in recurs.
Hotararile instantelor de recurs nu se mai comunica partilor.
Partilor pot intra in posesia acesteia numai daca formuleaza cerere la instanta care a pronuntat-o pentru eliberarea unei copii de pe aceasta hotarara

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie pronuntata de curtea de apel in recurs nikolos nikolos ,,curtea de apel admite recursul formulat de parchet si sporeste pedeapsa la 2 ani inchisoare \\".citat depe portalul minsterul justitiei Cum aflu daca este ... (vezi toată discuția)
Cum pot fi atacate hotãrârile contradictorii pronuntate de aceeasi instanta in cauze similare? arseneconstanta arseneconstanta Obiect-contestații decizii pensionare, stadiu procesual-recurs. Recursurile declarate de casa de pensii sunt nule(pentru toate cazurile nu diferă decât ... (vezi toată discuția)
Solutie proces, pasi de urmat nemmy nemmy buna ziua.am dat in judecata unitatea in care lucrez pt niste drepturi salariale.in prima instanta am castigat la tribunalul dolj, iar unitatea a facut recurs ... (vezi toată discuția)