avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cod COR Economist-contabil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cod COR Economist-contabil

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati in legatura cu un cod COR pentru economist care se ocupa cu contabilitatea unei societati de la A-Z inclusiv intocmire semnare bilant. Cei de la ITM nu mi-au dat un raspuns concret ( mai bine zis habar nu au cum ar fi mai bine). Pe contract sa trec economist si sa aleg un cod cor de contabil 331302, sau 263106 economist in gestiunea economica sau contabil sef 121120 ( dar nu este in subordine nimeni). In vechile contracte tot timpul am fost trecut ca si economist dar in revisal ca si contabil. Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:09, 19 Octombrie 2012
Cum in vechile contracte ati fost trecut economist si n Revisal contabil? ... transmiterea de date eronate in revial este contraventie sanctionata cu amenda de la 3.500 lei la 5.000 lei.

Alegeti codul COR 263106 - Consilier/expert/inspector/referent/economist in gestiunea economica

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod cor economist lindemona lindemona Buna ziua, As dori sa stiu care este noul cod COR pentru functia de economist. Este vorba de angajarea unei persoane pe post de economist, care are rolul de ... (vezi toată discuția)
Cor 2015 economist? gmona gmona Am absolvit facultatea de contabilitate si informatica de gestiune in 2013 cu durata de 3 ani. Pe ce post ma pot angaja conform cod COR 2015? (vezi toată discuția)
Poti lucra la o firma privata in functia de referent? Maria.Istoc Maria.Istoc Eu am studii superioare economice si sefa mea vrea sa ma angajeze ca si referend. Mentionez ca nu am liceul economic ci facultatea.(ca ar fi vrut contabila in ... (vezi toată discuția)