avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... subventie gaze naturale
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

subventie gaze naturale

Buna seara!
Va scriu in speranta ca cineva ma poate ajuta in primul rand sa inteleg de ce anumiti functionari ai primariilor nu isi pot face treaba deoarece nu vrea prietenul lui/ei sa fie asa. Acum sa incepem cu problema...In urma cu 2 ani am cumparat impreuna cu prietenul meu un apartament. El are dreptul de uzufruct, iar eu nuda proprietate. Nu locuim impreuna momentan in acel apartament, locuiesc eu cu acte in regula iar toate facturile si tot ce trebuie sunt pe numele meu. El are domiciuliu in al oras neputand sa isi exercite inca dreptul de uzufruct din cauza serviciului , care nu ii permite sa se mute la noi in apartament. Bun, afland ca a inceput data la care se depun actele pentru subventie mi le-am facut (deoarece nu am nici un venit, decat ajutorul de la parinti) si am mers la primarie sa depun dosarul. La primarie surpriza...doamna functionara de la usa ma intreaba ce vrei? Am venit sa imi depun dosarul pentru subventie.. din start pe un ton raspicat imi spune : Tu nu ai cum sa iei subventie ca ai pe cineva in coproprietate, la care eu incerc sa ii spun doamna nu am pe nimeni in coproprietate...dar nu ma lasa sa vorbesc...si imi spune ca ea trebuie sa isi ia pauza de masa....nedumerita plec de unde am venit...ce pot face? Doamna respectiva este prietena cea mai buna a unei rude(care si ea lucreaza in primarie) cu care noi ne-am certat...Ce pot face in aceasta situatie? sa merg la primar? Anul trecut am luat cu acelasi dosar subventie...de ce anul acesta nu pot?ca nu vrea respectiva doamna? va multumesc!
Cel mai recent răspuns: a1234m , utilizator 15:19, 14 Noiembrie 2012
Da. Mergeti la primar, explicati-i situatia si rezolvati problema.
Multumesc de raspuns..cu toate ca nu s-a rezolvat nimic....Am dus actele si dupa o luna sunt sunata si mi se spune ca domnisoara secretara nu mi-a acceptat subventia si ca dosarul meu a fost respins. Bun ma duc la primarie si cer o explicatie...de ce? astept o ora si jumatate pentru ca era ziua unui angajat al primariei si se pare ca petreceau...nu era nici ora de pauza...bun dupa asteptare vin 2 domnisoare, care ma intreaba de ce il am pe respectivul pe contract...si ca anul trecut am luat subventie ca s-a produs o greseala si ca din cauza ca nu am servici nu au de unde sa imi intabuleze inapoi banii...( eu nu am primit nimic in privinta aceasta prin care sa fiu instiintata de ceva) bun..le explic cine este si de ce este pe contract...Le intreb daca este necesar sa aduc acte din partea lui ...imi spun ca degeaba aduc ca el domiciliaza in alta localitate...bun..concluzia este ca nu pot lua subventie ...de ce nu mi-a explicat pana la urma nimeni..si ca e posibil sa pot lua de luna viitoare.... Eu va intreb unde ma pot adresa pentru ca nu mi se pare corect daca nu sunt competente sa lucreze in primarie. Suntem destui tineri care am facut facultate si dorim servici...Unde ma pot duce sa depun o plangere..sau ce sa fac? pana la urma ma doare faptul ca o vecina cu sotul plecat in strainatate sofer tir si ea cu salariu de 800 de lei plus masina catalogata de lux , i s-a aprobat dosarul, iar mie ca am pe cinvea trecut in contract, care nu beneficiaza de dreptul sau...nu pot...pentru ca...nu pot...Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subventii caldura 2011-2012 _simo_ _simo_ Buna ziua, Sunt administator imobil. Am un caz in care solicitantul subventiei de caldura este o eleva in varsta de 17 ani si trei luni eleva in clasa a ... (vezi toată discuția)
Subventie caldura pentru studenti lacrima42 lacrima42 Am un fiu care este student la Cluj. Sta in chirie si cei de la asociatie refuza sa ii comunice condtiile necesare pentru a sti daca beneficiaza sau nu de ... (vezi toată discuția)
Subventii caldura mariana55_ro mariana55_ro buna ziua ! santem o familie care avem un apartament cu 2 camere intr-un oras.avem si un fiu de 27 ani ( fara servici care are o prietena care asteapta un ... (vezi toată discuția)