avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Formular A1
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Formular A1

Buna ma numesc Pascalau Costel sunt administrator la o socetate romaneasca am intampinat o problema cam complicata pt mine.
Am 3 angajati pe socetate si vreau sa ii detasez in franta. din punct de vedere legal exista solutii si care sunt aceste nu am domenii de activitate in romania datorita preturilor din aceasta tara socetatea am deschis-o in 2009 si am platit ca un tampit toate taxele doar poate exisat o solutie sa muncesc cu aceasta socetate in franta i-am suspendat domeniu de activitate in 2010 si recent am redeschis socetate. In concluzie exista posibilitatea sa muncesc cu socetatea romaneasaca in franta, dar legal si care sunt demersurile si in cat timp pot sa le obtin?
Sau uitam de tara noastra pt ca din cate inteleg de pe forum nu prea am sanse sa muncesc cu o socetate romaneasca in UE. Sincer cum pot avea o activitatile ''substantiale'' cum sunt numite de catre uni pt obtinerea unui formular A1 daca in romanie e crisa si nici macar nu ai sansa sa supravetuiesti
Nu am activitate in romania si nici nu imi doresc pt ca nu e platita munca dar se poate sa detasez oameni in franta si cum? sau trebuie sa detasez firma? adica sa imi deschid cont in franta si sediu social sau e poate mult mai simplu sa imi deschid o socetate franceza ca vad ca romania e interesata doar cum sa incurce incurajarea munci nu sa dea sanse de munca
Va multumesc pt timpul acordat si astept cat mai urgent raspunsu vostru

Alte discuții în legătură

Salariat pontat si platit fara sa fi efectuat o munca valsash80 valsash80 In urma unei inspectii la o firma inspectorul a precizat si insista ca nu se poate ponta si plati o persoana daca aceasta nu a efectuat o munca. Pare ... (vezi toată discuția)
Munca in franta gina stefan gina stefan Buna ziua, Suntem o societate comerciala avand ca obiect de activitate constructiile civile. Suntem in negocieri cu o firma franceza in vederea incheierii ... (vezi toată discuția)
Angajare salariat cetatean italian viorel_georgescu53 viorel_georgescu53 Soc. romaneasca are lucrare in desfasurare in Italia si doreste sa angajeze muncitori cetateni italieni si in ideea de a nu se mai complica cu muncitori ... (vezi toată discuția)