avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pot folosi intr-un proces fotograme publicate pe ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Pot folosi intr-un proces fotograme publicate pe Google Earth?

Pot folosii intr-un proces fotograme publicate pe Google Earth, daca da, in ce conditii?
Cel mai recent răspuns: mario200944 , utilizator 23:41, 19 Octombrie 2012
Va referiti la un proces in instanta , presupun.Fiind fotograme publice nu cred ca exista anumite conditii in a le folosi. Singura conditie este aceea ca instanta, daca este vorba de un proces in instanta, sa le admita ca material probator.
da. Va fi vorba de un proces. Pe google earth sant fotograme care arata evolutia
unui drum, in timp. Cum a fost in urma cu 2 cu 4, cu 6,7 si 10 ani , si cum este acum.
Daca nu le va admite instanta de fond atunci poate vor fi admise pe apel sau in recurs.
Asa cum spuneti si dumneavoastra aceste foto sant publice si se vad destule detalii care sa v
imi sustina afirmatiile ca acel drum a fost modificat ulterior unei anumite date calendaristice.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ce conditii se pot cere daune morale ? rrobyfm rrobyfm Buna seara. Am castigat procesul la judet (litigiu functionari publici) iar acum (februarie 2012 :(( ) am Recurs la Curtea de apel. Va rog frumos sa-mi ... (vezi toată discuția)
Proces castigat-recurs pierdut Sorincrys Sorincrys Buna seara,am si eu o nelamurire poate ma poate ajuta cineva cu cateva indrumari si sfaturi.O sa incerc sa redau situatia cat pot de clar,dar recunosc ca nu ... (vezi toată discuția)
Fotografiile mele sunt folosite pe un website fara acordul meu scris corinadi corinadi fotografiile mele sunt folosite pe un website fara acordul meu scris cel care a facut siteul respectiv refuza sa le stearga ba mai mult facand referire la ... (vezi toată discuția)