avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... in ce conditii se pot cere daune morale ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

in ce conditii se pot cere daune morale ?

Buna seara. Am castigat procesul la judet (litigiu functionari publici) iar acum (februarie 2012 :(( ) am Recurs la Curtea de apel. Va rog frumos sa-mi spuneti si mie in ce conditii se pot cere daune morale ?
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 20:41, 13 Octombrie 2011
functie de obiectul litigiului daunele morale pot fi cerute in conditiile in care ele pot fi dovedite...
estimarea o puteti stabili orientativ functie de jurisprudenta in domeniu...iar instanta se va pronunta asupra admisibilitatii lor.
Mult succes...
p.s. cu parere de rau va spun din experienta ca nu prea sunt admise (procent de 90%)
Nu prea se admit si se timbreaza. Si sunt extrem de greu de probat....
Nu se pot formula cereri noi in recurs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune morale Krissia . Krissia . Cum pot sa scot daunele morale de la angajator ? Daca am solicitat acest lucru pe parcursul procesului de fond, dar instanta a respins pe motiv ca nu am ... (vezi toată discuția)
Rca ma despagubeste cu daune morale ca victima a accidentului? VilceanuOvidiu VilceanuOvidiu Buna ziua, Recent am fost implicat intr-un accident de circulatie; am imprumutat masina unui amic iar acesta a pierdut controlul intrand intr-un copac si ... (vezi toată discuția)
Recurs impotriva sentitei civile castigata dupa 9 luni de judecata. litigiu de munca croco_madness croco_madness Buna ziua. Ma lovesc de o problema si am zis sa cer un sfat de la profesionisti. Am castigat un proces bazat pe litigiu de munca dupa 7 luni de judecata si 5 ... (vezi toată discuția)