avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... vizite nocturne
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

vizite nocturne

buna sunt cristina si am divortat de mai bine de un an. in urma divortului am obtinut custodia celor doi copii si locuiesc in domiciliul proprietate comuna cu fostul sot. nu am facut inca partajul din lipsa de bani. dupa terminarea divortului fostul meu sot a plecat in strainatate si a revenit in tara de curand facand vizite nocturne ( 00:00 - 04:00) cu motivul ca e si casa lui si poate veni oricand doreste. dar de cate ori vine face scandal si mai strica ceva prin casa . intrebarea mea este: pot face ceva sa il impiedic legal sa mai faca aceste '' vizite nocturne''?
Cel mai recent răspuns: Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator 09:06, 20 Octombrie 2012
Adresati-va in scris si imediat la sectia de politia din localitate.
Când mai vine la acele ore târzii şi face scandal, atunci sunaţi la poliţie, ar putea fi amendat pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.
În rest, câtă vreme este coproprietat pe imobil, nu-i puteţi interzice accesul .
Încercaţi să efectuaţi partajul pe cale amiabilă, vânzarea imobilului şi împărţirea banilor, ori ca unul dintre dvs. să rămână cu imobilul , pltindu-i sultă celuilalt soţ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort tatiana campeanu tatiana campeanu Buna ziua mama si tata au un apartament de 4 camere , actualmente au divortat,mama vrea sa vanda apartamentu,dar tata vrea sa evalueze casa si sa-i dea ... (vezi toată discuția)
Divorț, custodie comuna, domiciliu copiilor la mama și în ... Octavia79 Octavia79 Divorț, custodie comuna, domiciliu copiilor la mama și în întretienere la mama. Fostul sot nu are program de vizita și este șofer internațional. Vine ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sotul meu are amanta, mai nou locuieste mai mult acolo, ... Luminita72 Luminita72 Buna ziua, sotul meu are amanta, mai nou locuieste mai mult acolo, cand vine acasa are chef de scandal, va rog sa imi spuneti daca se poate ce as putea face, ... (vezi toată discuția)