am un card de credit din acela de 3 salarii.practic de fiecare data cand il folosesc ma imprumut de la banca.intrebarea mea e daca in cazul in care am datorii la finante se poate pune poprire pe acest card de credit?
Forma a executarii silite prin care se aduce la indeplinire dispozitivul unei hotarari judecatoresti ramase definitiva si investita cu formula executorie, prin care se realizeaza urmarirea unor sume de bani datorate de debitor, creditorului. Creditorul formuleaza o actiune scurta pe care o depune la instanta impreuna cu titlul executor (hotararea cu mentiunea ramanerii definitive si investita cu formula executorie). Instanta de judecata admite cererea (daca este justificata) si dispune ca tertul poprit sa plateasca creditorului sumele pretinse, din contul debitorului.
nu este card de debit...este un card de credit facut la tbi credit.practic sunt banii bancii si de cate ori il folosesc ma imprumut de la ei...cum ar putea sa puna poprire pe asa ceva...
Litigiu cu bancile
grnicol
Am un cont inactiv de 11 ani, respectiv un card de debit cu Overdraft ,card care mi-a fost furat acum 11 ani. Contul curent avea o suma relativ mica iar ... (vezi toată discuția)