avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită card de credit
Discuție deschisă în Executare silită

card de credit

am un card de credit din acela de 3 salarii.practic de fiecare data cand il folosesc ma imprumut de la banca.intrebarea mea e daca in cazul in care am datorii la finante se poate pune poprire pe acest card de credit?
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 19:08, 20 Octombrie 2012
Din cate stiu se poate .
Aveti un card de debit cu overdraft cel mai probabil. AFP-ul poate pune poprire pe cont și cred ca pot lua inclusiv din overdraft.
Forma a executarii silite prin care se aduce la indeplinire dispozitivul unei hotarari judecatoresti ramase definitiva si investita cu formula executorie, prin care se realizeaza urmarirea unor sume de bani datorate de debitor, creditorului. Creditorul formuleaza o actiune scurta pe care o depune la instanta impreuna cu titlul executor (hotararea cu mentiunea ramanerii definitive si investita cu formula executorie). Instanta de judecata admite cererea (daca este justificata) si dispune ca tertul poprit sa plateasca creditorului sumele pretinse, din contul debitorului.
nu este card de debit...este un card de credit facut la tbi credit.practic sunt banii bancii si de cate ori il folosesc ma imprumut de la ei...cum ar putea sa puna poprire pe asa ceva...
Nu se poate pune poprire pe limita neutilizata a unui descoperit de cont/card bancar.

Alte discuții în legătură

Buna ziua- poprire pe salariu LoghinAlexandru LoghinAlexandru am o poprire pe sala de aproape 3 ani si suma datorta a ramas aceeasi.suma datorata provine de la o descoperire de card de 8700 lei,cand am fost instiintat ca ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu virat pe card gavriila gavriila salariul meu este virat intru-un cont de banca unde am cardul. Banca are contract de gaj pe acel cont (eu avand la banca respectiva o rata de credit care ... (vezi toată discuția)
Litigiu cu bancile grnicol grnicol Am un cont inactiv de 11 ani, respectiv un card de debit cu Overdraft ,card care mi-a fost furat acum 11 ani. Contul curent avea o suma relativ mica iar ... (vezi toată discuția)