avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Litigiu cu bancile
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Litigiu cu bancile

Am un cont inactiv de 11 ani, respectiv un card de debit cu Overdraft ,card care mi-a fost furat acum 11 ani. Contul curent avea o suma relativ mica iar overdraftul era acoperit integral. După acest eveniment nu am mai folosit deloc acest cont .Banca (BRD) mi-a calculat comisioane in continuare dar nu m-a notificat decât după 9 ani .Care este soluția legală in acest caz ?Cu mulțumiri!
Buna ziua,

Ati primit vreo instiintare de initierii a procedurii de executare silita sau cum vi s-a comunicat acest aspect, de catre banca sau executor?

daca ati primit o adresa de la executor se formuleaza o contestatie la executare, daca ati primit o adresa de la banca formulati o actiune in constatarea intervenirii prescriptiei dreptului material.
Nu am primit nici o somație de la banca sau de la vreun executor .Am primit in 2019 o adresa in care mi se aducea ka cunoștința ca acel Overdraft se va reînnoi in anumite condiții ,drep care am fost la o filiala sa aflu starea contului .Asa am aflat ca am contul deschis deși inactiv de 11ani și curg comisioanele lunare . Nu știu care ar fi procedura ,deși mi se pare un abuz sa păstrezi un cont inactiv atâta vreme și sa percepi comisioane deși nu se întâmpla nimic .Cu mulțumiri pt timpul acordat!
Cel mai bine solicitati bancii sa inchida contul respectiv sau daca nu formulati actiune in instanta altfel, peste cativa ani va puteti treziti cu poprire pe conturi pentru plata comisioanelor respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raportare birou credit nejustificata brindushap brindushap Buna ziua. Acum 2 luni sotul meu a fost raportat la biroul de credite pentru o intarziere de plata a comisioanelor lunare la BRD. A fost instiintat ca are o ... (vezi toată discuția)
Card de credit ContSters268112 ContSters268112 am un card de credit din acela de 3 salarii.practic de fiecare data cand il folosesc ma imprumut de la banca.intrebarea mea e daca in cazul in care am datorii ... (vezi toată discuția)
Notificare brd-dupa 7 ani!!! mariusvladut78 mariusvladut78 Buna seara, In cursul zilei de astazi am primit o notificare din partea BRD in care ma informau ca trebuie sa-mi achit creantele catre ei si prin bunavointa ... (vezi toată discuția)