Buna seara,
In cursul zilei de astazi am primit o notificare din partea BRD in care ma informau ca trebuie sa-mi achit creantele catre ei si prin bunavointa lor imi pun la dispozitie un card nou cu valabilitate inca 4 ani.
Mentionez ca intre 2007-2010 am fost angajatul unei societati comerciale,societate care la momentul respectiv ne-a facut tuturor angajatilor un cont la BRD pentru viramentul salariilor.
Din anul 2010 eu nu mai sunt angajatul societatii respective si evident ca nu am mai incasat salariul si nici nu am facut vreo alta tranzactie pe contul respectiv iar valabilitatea cardului este de mult expirata.
Este normal ca in perioada 2010-2017 sa nu fiu anuntat telefonic,in scris sau prin orice alt mijloc de comunicare sa-mi platesc comisioanele aferente contului respectiv si mi se spuna ca trebuie sa platesc pentru un card emis in 2012 pe care eu nici nu l-am primit iar astazi sa mi se pretinda ca am restante la ei?
Exact asta le-am spus si eu astazi ca teoretic dupa o perioada de 5 ani ar trebui sa fie prescrisa creanta.
Insa acestia insista sa-mi achit restanta,mai exact comisioane aplicate la comisioane.
Dacă s-a prescris și va executa silit sa depuneți contestație la executare.
Dacă contul nu este închis le datorați bani pe ultimii 3 ani.
Depinde însă și de regimul juridic al datoriei.