avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... raportare birou credit nejustificata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

raportare birou credit nejustificata

Buna ziua.
Acum 2 luni sotul meu a fost raportat la biroul de credite pentru o intarziere de plata a comisioanelor lunare la BRD. A fost instiintat ca are o restanta la comisioane, a mers si a platit, a dorit sa inchida contul dar l-au refuzat spunand ca trebuie sa revina in cateva zile pentru a se actualiza plata.
In luna septembrie mi-a fost refuzat un credit de nevoi personale la aceasta banca datorita faptului ca sotul meu apare in biroul de credit cu aceasta restanta, desi el nu aparea coplatitor in contul meu, ci mi s-a cerut doar buletinul lui pentru a i se face o copie.
Recent am aflat de la alta banca faptul ca nu ar fi trebuit sa apara restant in biroul de credit deoarece restanta apare pe un card de debit datorita comisioanelor. Pe card nu avea descoperire de cont sau overdraft. Insa in biroul de credit apare ca sursa descoperitul de cont, ceea ce este imposibil, cardul respectiv nu era card de salariu.
Am incercat sa vorbesc la BRD dar nu am obtinut nimic.
Ce as putea face in continuare?
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert PFA , Contabil 19:15, 10 Octombrie 2012
Sa faceti mai intai o hartie scrisa catre acest BRD pe care sa o puneti prin posta cu confirmare de primire.
Am avut si eu o problema de genul acesta dar la alta banca.
Am facut o adresa catre banca respectiva prin care le ceream sa ma radieze cu datoria respectiva din biroul de credit dat fiind ca nu este de fapt o restanta(doar banca care a raportat are dreptul sa te scoata).
Am primit raspuns in 15 zile cum ca am fost radiat.( Si asa a fost). Poti verifica printr un email la biroul de credit situatia personala( copie CI si o adresa care este la ei pe site, prima interogare pe parcursul aceluiaşi an calendaristic este gratuita, urmatoarele se platesc).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Biroul de credit Claudiu Filip Claudiu Filip Buna ziua! Am aflat de curand ca am fost introdus in Biroul de credite de catre banca italo-romena cu restante de 120 de zile. Problema este in felul ... (vezi toată discuția)
Raportat abuziv la biroul de credite valeantudor valeantudor Buna ziua. Am patit o chestie interesanta ... am vrut acum o saptamana sa imi fac un card de cumparaturi si am fost refuzat pe motiv ca sunt raportat la Biroul ... (vezi toată discuția)
Inadvertente intre banca si biroul de credite george_iulian george_iulian Buna ziua, Am si eu o problema legata de banca sau si de biroul de credite: Acum mai bine de 4 luni am inchis optiunea de overdraft ca mai apoi sa inchid ... (vezi toată discuția)