Buna ziua!
Am aflat de curand ca am fost introdus in Biroul de credite de catre banca italo-romena cu restante de 120 de zile.
Problema este in felul urmator, eu am avut un card de debit la ei pe care am avut un descoperit de cont (3000 Lei), incepand cu luna martie anului curent firma la care lucram nu nea mai dat salariile timp de 4 luni de zile, in ultima luna in care am primit salariile eu am lasat pe card suma de 135 de lei pentru ca banca sa isi ia comisioane si dobanzi dar banca nu a luat aceste sume deoarece in conventia semnata cu ei este specificat ca plata dobanzii si comisioanelor se face la virarea salariului pe card da nu mai tarziu de 30 de zile, paragraful urmator spune ca detinotorul cardului imputerniceste banca pentru ai debita toate conturile in vederea recuperarii creantelor. Eu nu am fost anuntat de banca cum ca as avea de plata dobanda sau altceva , ei anuntand angajatorul ca daca nu platesc salariile nu se vor putea recupera acele sume . Dupa 4 luni mam dus si am achitat overdraft-ul in totalitate deoarece firma angajatoare nea trimis in somaj, slariile nefiind platite inca i-am actionat in instanta, procesul fiind pe rol acum.
Se poate face ceva dat fiind aceasta situatie ca eu sa fiu scos din biroul de credit?
Va multumesc!
Din biroul de credit nu puteti fi scos,chiar daca ati achitat acea suma.Din pacate nu e vina dvs pt cele intamplate,dar bancile nu prea pun pret pe asa ceva.La ei vorbesc mai mult faptele si conditiile semnate.
in cazul in care fac o adresa catre cei de la biroul de credit se poate rezolva deoarece doresc sa imi iau un credit de locuinta si acum nu mai pot din cauza asta
M-am confruntat si eu cu o problema asemanatoare!
Dupa lungi alergaturi, nervi, telefoane..etc, am ajuns si la raspunsul final: nu pot fi scos din evidenta biroului de credit decat numai de institutia care m-a raportat.
Adica, banca face o scrioare catre biroul de credite, in care declara ca e vina ei, si numai asa datele vor fi sterse.Altfel..nu se poate!
Overdraft!
giulia82
Buna ziua,am o nelamurire,am un overdraft la BankPost iar peste o luna patronul la care lucrez va inchide magazinul si voi intra in somaj,intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Card credit
den71gr
anul trecut in octombrie, am fost la banca sa-mi schimb cardul deoarece trecusera cei doi ani. Am schimbat cardul si am intrebat daca trebuie sa pun limita pe ... (vezi toată discuția)