avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... overdraft!
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

overdraft!

Buna ziua,am o nelamurire,am un overdraft la BankPost iar peste o luna patronul la care lucrez va inchide magazinul si voi intra in somaj,intrebarea mea este:in momentul in care se va inchide contractul cu firma la care lucrez,va trebuii sa achit toata suma datorata acestei banci,sau imi dau voie sa depun in fiecare luna pe card rata lunara?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Avocat Julea Stefan , Avocat 21:29, 2 Octombrie 2009
daca banca isi primeste banii la timp si cu toate comisioanele de rigoare, nu-i prea intereseaza de unde vin banii.Cred ca ar fi bine sa nu le sugerati sa va intrebe despre locul de munca si despre garantia sursei platilor...:confused:
Ati semnat un contract, cititi-l si veti afla ce se poate intampla. Ca sfat, nu incercati sa mintiti banca, daca le prezentati situatia reala, ei va vor prezenta solutii.
Contractele tip overdraft implica existenta unui card de salarii. Banca va sesiza imediat ca - la virarea salariilor - dvs. veti "lipsi" din lista. Sugestia mea este sa mergeti la banca pentru transformarea overdraftului in alt tip de contract pentru a nu fi obligata la rambursarea imediata a sumei. Atentie la perioade pentru ca riscati la inregistrarea in biroul de credite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Descoperire card in caz de demisie kodrutz kodrutz Buna ziua, La firma unde lucrez in prezent am facut un overdraft pe cardul de salar. Daca intentionez sa plec la alta firma si platesc (virez) in continuare ... (vezi toată discuția)
Reducerea fortata a veniturilor prin virarea salariului pe card papusa1408 papusa1408 Buna ziua! Lucrez de doi ani si jumatate la un angajator, care in tot acest timp nu a dorit sau intrunit conditiile pentru a negocia cu vreo banca eliberarea ... (vezi toată discuția)
Overdraft ciurliburli ciurliburli beneficiez de overdraft la locul de munca#-o.in caz de demisie sau concediere,pt overdraft cine e girantul la banca?daca refuz sa il achit,pe cine apeleaza ... (vezi toată discuția)