avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Daca ajuti o persoana cu handicap,faci rau?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Daca ajuti o persoana cu handicap,faci rau?

Am un vecin cu handicap,care este abuzat de familie,atat psihic cat si fizic.Zilnic i se administreaza cate o corectie din diferite motive.Am sesizat primaria care,a discutat cu familia in cauza.Problema este ca,acum au o problema cu mine,ma jignesc,ma apostrofeaza.Ce ar trebui sa fac?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:01, 20 Octombrie 2012
Raspunsurile vor fi diferite
Moral este sa staruiti in interesul pentru ca persoana cu dizabilitati sa nu fie supusa suplimentar suferintelor medicale si unor suferinte generate de comportamentul si atitudinea apartinatorilor
Fata de apartinatori este de preferat sa prezentati o atitudine de intelegere si neacordare de ocazii pentru discutii neprincipiale ce pot degenera in situatii neplacute
Cu apartinatorii au mai discutat si alte persoane,in sensul ca ,sa nu-l mai bata pe bietul om.Problema este ca,de cate ori acestia consuma alcool,si asta se intampla destul de des,il bat.Societatea in care traim este neaparat nevoie sa fie nepasatoare?
Trista situtie pentru persoana in cauza
Aveti dreptul sa sesizati oficial serviciul specializat de protectie sociala din cadrul primariei despre comportamentul si atitudinea apartinatorilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista lege pentru schizofrenici? mickym33 mickym33 Buna ziua, Am o problema majora.Am cumparat un apartament in care voi locui curand.Ulterior am aflat,ca deasupra locuintei mele traieste o persoana cu ... (vezi toată discuția)
Vecina cu probleme psihice Anamaria Pos Anamaria Pos Ce pasi trebuie sa urmez in cazul in care, in bloc, avem parte de o vecina cu probleme de sanatate, depresii si intabilitate psihica, comportament ... (vezi toată discuția)
Persoana cu handicap mental ramasa fara familie OtiliaPri OtiliaPri Buna ziua, Locuiesc intr-un bloc de apartamente iar deasupra mea se afla un vecin cu dizabilitati psihice care a ramas recent singur desi nu este capabil sa ... (vezi toată discuția)