avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatia de somaj platita pe card
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatia de somaj platita pe card

am o intrebare somajul se poate primi pe card brd si ce acte trebuie pt virarea somajului pe card.
pt ca mama mea ae deja card brd de la locul de munca ndea lucrat este valabil acesta s-au trebuie facut altul. si daca somajul se poate vira pe card multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:52, 20 Octombrie 2012
1. Indemnizatia de somaj se poate vira pe card.

2. Mergeti la Agentia de Somaj si completati o cerere in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz virare indemnizatie somaj pe card pintica pintica Conform art.3, al.1, lit.c din HG 1090/2.10.2009 virarea indemnizatiei de somaj se poate face la cererea beneficiarului si pe card. Cand am solicitat acest ... (vezi toată discuția)
Somaj pe card bancar conpama conpama Se poate primi ajutorul de somaj pe card, asemeni pensiei sau alocatiei copiilor? Exista un anume formular ce trebuie completat la Agentia de somaj, in ... (vezi toată discuția)
Terminare ccc1 / somaj / o noua sarcina misima misima Buna seara. Cum ar trebui sa procedez in urmatoarea situatie ? In 20 sept.’13 copilul meu a implinit 2 ani iar CCC a incetat. Pana pe 18 Oct. sunt in ... (vezi toată discuția)