avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1967 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Semnatura electronica
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Semnatura electronica

Buna ziua!
Va rog sa-mi spuneti cum procedez cu semnatura electronica in cazul in care trebuie sa preiau contabilitatea de la alta contabila? Ce trebuie sa-i cer pentru a putea instala aplicatia pe calculatorul meu?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 21:31, 28 Octombrie 2012
Certificatul digital calificat obtinut trebuie sa fie confirmat de firma care l-a eliberat. Pentru aceasta, se descarca in calculatorul de pe care se transmit declaratiile, documentul de confirmare.
Aveti nevoie de aplicatia preluata de la furnizorul certificatului digital calificat, care trebuie sa fie salvata pe discul calculatorului de pe care urmeaza a fi transmise declaratiile fiscale.
Deci, trebuie sa sun la cei de la DigiSign sa-mi trimita si mie documentul de confirmare . Dar token-ul il folosesc tot pe cel de la fosta contabila pentru a instala aplicatia pe calculatorul meu?
Da, folositi acelasi token.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii online rain4est rain4est A folosit cineva noul sistem de declarare a contributiilor ? Cred ca ar fi de folos sa aflam cate ceva despre noul sistem, cum se obtine semnatura electronica, ... (vezi toată discuția)
Reinnoire semnatura electronica OANA GHEORGHE OANA GHEORGHE Buna ziua, In momentul reinnoirii semnaturii electronice este necesara si crearea, respectiv inregistrarea unei noi adrese de email? Am depus astazi pe ... (vezi toată discuția)
Conflict de interese agherghina agherghina Ma aflu in urmatoarea situatie: sunt salariata a unei societati comerciale (care nu are in obiect de activitate contabilitate sau expertiza contabila) care de ... (vezi toată discuția)