avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cetatean german nu sa registrat in Romania
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cetatean german nu sa registrat in Romania

Ce se intampla, daca un cetatean german nu sa registrat in germania, si sta deja 4 ani aici. Ce amenda primeste adica ce spune legea si ce vor face autoritati daca afla aia?
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 20:12, 20 Octombrie 2012
Ce ii pot face ''aia'' din Germania nu stiu, banuiesc ca nimic daca e la zi cu taxele, impozitele etc. din Germania.

Din Romania poate fi obligat sa plece printr-o decizie de parasire a teritoriului tarii (art. 24 (1) din OUG 102/2005 republicata).
Amenda este intre 25 si 50 de lei.
Trebuie avut in vedere ca după emiterea deciziei de părăsire a teritoriului tării și trecerea granitei, cetateanul german se poate intoarce imediat in Romania, fara nici o repercursiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil și alocație la plecare din românia miha_r miha_r Bună ziua, începând cu luna decembrie beneficiez de indemnizația de creștere copil, în baza modificării legii care permite acum a se tine cont de ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat in germania pentru alcool marye marye la un control de rutina pe sotul meu l-au gasit cu 1.90 la mie alcool in aerul respirat (mentionez ca el lucreaza in germania de 5 luni si e singur).a primit o ... (vezi toată discuția)
Munca in strainatate cu interdictie de parasire tara bogdanmihaisavu bogdanmihaisavu Buna ziua, In speranta ca nu am gresit thread-ul, va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea situatie. Se doreste plecarea la munca in strainatate, ... (vezi toată discuția)