buna seara!
am deschis actiune de divort din culpa comuna pe data de 01 iunie 2012. dupa multe amanari din partea avocatului ei ieri s/a pronuntat prin respingerea actiuni. am mers pe motiv ca racirea relatiilor, etc. ea a venit cu martorii ei si mi/a spus ca am o relatie. am mai cerut in aceeasi actiune si incredintarea minorului cel mare iar fetita sa ramana la ea sau sa imi fie incredintati ambi copii. am dus ancheta sociala, caracterizarea copilului cel mare si procesul verbal al judecatorului in care baiatul cel mare a spus ca vrea sa ramana cu mine.
ce pot face in cazul acesta? ce solutii sunt? mai pot deschide alta actiune din nou la judecatorie sau fac apel? care este cel mai bun avocat sa i/au.
Nici macar nu se poate spune daca ar trebui sa declare apel pana nu se va analiza probatoriul din dosar.
Cert este un singur lucru.Daca veti deschide un nou proces se pot invoca numai motive viitoare, nu si motive pe care le-ati invocat in aceasta actiune.
Declararea apelului ar fi utila numai in situatia in care ati avut motive de divort dar a gresit prima instanta de judecata.
Sunt de acord cu ideea dvs. de a va angaja avocat.