avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Accident rutier
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Accident rutier

Buna ziua...Va salut respectuos multumindu-va din suflet pentru amabilitatea dumneavoastra...As avea o intrebare ...Este vorba de un accident al fetei mele care s-a petrecut pe 19.10.201 2, pe trecere pietoni semaforizata.. Fata are 20 ani, era pe role si a asteptat culoarea verde dupa care a pus piciorul sa traverseze , in acel moment un bolid a venit trecand pe culoarea rosie a lui si verde pentru trecatori, deci corect pentru fata... si a lovit-o in plin..A venit politia rutiera , soferul, un baiat de 21 ani, nu era baut, i s-a facut alcoolemia.... a recunoscut, ...martorii erau sa-i linseze pentru ca cel din dreapta soferului era si beat, este un om cu bani,dupa cum s-a laudat, iar masina , bolidul apartindu-i, a declarat ca el a pus baiatul de 21 ani la volan, adica pe sofer.....ca e soferul lui....Am mers cu fata la spital, s-au facut investigatii, nu s-a gasit nimic, doar piciorul care a fost lovit o doare si nu poate merge, la mana i s-a umflat , un deget este ranit, mana umflata, si la cap un mare hematom, i s-a facut tomograf si totul este ok, dar durerea exista, plus sperietura..Dumnezeu a facut sa fie intreaga pentru ca soferul a intrat in viteza si probabil si faptul ca ea era pe role si practic a izbit-o impingand-o mai multi metri.Ce doresc eu, este sa va intreb, ce sa facem , cum sa procedam???,.. nu am vrea sa mergem prin tribunale, ne bucuram ca fata e in viata si aproximativ bine.... pentru ca omul cu bani si care a vorbit si urat, spune sa ne intelegem, ca plateste el pentru baiat...Este bine sa punem un avocat care sa vina cu noi la intalnire??, pentru a ne plati daune morale si fizice, presupun ca si el trebuie sa se asigure , .. ca nu mai depunem plangere penala.caci i s-a intocmit dosarul de politie...avem 2 luni sa mergem sa depunem plangere....si daca e legal sa ne dea bani fara a ne judeca? Astept un sfat binevoitor si avizat din partea dumneavoastra. Mii de multumiri si va doresc toate cele bune
Boc Gabriela.
In caz ca va intelegeti, nu depuneti plangere penala si nu va exista un dosar penal.
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Octombrie 2012
avvalentina, utilizator
formulati plangere la politie, scoateti acte medicale si angajati avocat pentru a nu regreta mai tarziu ceva ce se poateface intr-un timp limitat acum. Va puteti impaca ulterior daca sunteti multumit de suma primita si zilele de ingrijiri medicale primite de fata permit acest lucru.
Va multumesc din suflet...El doreste sa ne intelegem, dar suntem in dubii, cum sa procedam.
De principiu, se poate incheia un act si fara sa fie depusa plangerea la politie insa e posibil sa fie mai bine sa se depuna mai intai plangerea si apoi sa rezolvati cu banii.
Incercati sa va cautati un avocat care sa se gandeasca cum sa procedati in functie de situatia concreta.
Depinde si ce vor ceilalti.
Pot exista mai multe infractiuni.
Mii de multumiri...Zile de spitalizare nu sunt..decat ca am stat pana la 3 noaptea pentru a fi investigata...I s-a dat drumul acasa..
Va multumesc din suflet...El doreste sa ne intelegem, dar suntem in dubii, cum sa procedam.

Editat de moderator simonette12-motiv pct.1.3 din Regulament

Ultima modificare: Duminică, 28 Octombrie 2012
MARTA SIMONA PETRE, Avocat

Alte discuții în legătură

Notarul a eliberat socrului meu o copie a contractului de proprietate- este legal? erikka erikka BUNA SEARA Va rog sa ma ajutati si pe mine cu o lamurire in data de 11 12 2012 am mers la un domn notar ptr donare de parte a spus ca totul este ok sa ... (vezi toată discuția)
Cum pot sti daca ma pacalesc intermediarii care se ocupa de terenuri nationalizate flory777 flory777 am depus o notificare in urma cu 10 ani ,de restituire a unui teren ,iar acum dupa 10 ani m-am trezit la usa cu cineva care spune ca se ocupa cu rezolvari de ... (vezi toată discuția)
Civil/penal nebunel18 nebunel18 Am castigat pe 278^1, problema este ca de nervi am depus o plangere pe civil si m-am constituit partea vicila pt. suma de 1000 lei daune materiale si 10 000 ... (vezi toată discuția)