avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Civil/Penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Civil/Penal

Am castigat pe 278^1, problema este ca de nervi am depus o plangere pe civil si m-am constituit partea vicila pt. suma de 1000 lei daune materiale si 10 000 lei daune morale. In speta e vorba de o lovire si alte violente de doare 7-8 zile IML, insa individul a folosit o bota de basball pt. a ma agresa. (deci pericol social ridicat).
Pot sa primesc cei ~200 lei inapoi de la instanta civila acuma? si sa ma judec cu respectivul doar pe penal? sau daca il tin in scurt si pe penal si pe civil, imi va plati avocatul de 2 ori, deci e in avantajul meu.
vreau sa-l fac de cat mai multi bani, chiar daca eu nu vad nici un ban. doar vreau sa plateasca!
Nu sunt baiat rau... dar tipul m-a agresat de 2 ori, si cam vreau sa raspunda.

Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.3 din Regulament


Ultima modificare: Vineri, 25 Ianuarie 2013
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Cel mai recent răspuns: justiabilul , utilizator 09:20, 23 Ianuarie 2013
Hmmmmmmmmmmm, cred ca puteti sa-l buliti de 2 ori,dar procesul civil se va desfasura dupa ce se termina penalul, chiar daca aveti o ordonanta a procurorului,. pt. ca ea a fost anualata de catre judecator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier hermione71 hermione71 Buna ziua...Va salut respectuos multumindu-va din suflet pentru amabilitatea dumneavoastra...As avea o intrebare ...Este vorba de un accident al fetei mele ... (vezi toată discuția)
Am fost lovit- cum procedez ? Raul2012 Raul2012 Am fost batut de un tigan si ma doare urechea si ochiu mie umflat. Mia dat o palma si un pumn in ochi. Am dat declaratie dimineata ma duc sa fac plangere, ca ... (vezi toată discuția)
Bataie. de pe penal pe civil. kamikaze1999 kamikaze1999 Anul trecut l-am pocnit pe un baiat intr-un club pt. ca acesta ma exaperase (ma tot ameninta sa-i cumpar o bere). Baiatul a cazut si si-a spart capul. A primit ... (vezi toată discuția)