avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită contract inchiriere garsoniera cu titlu executoriu
Discuție deschisă în Executare silită

contract inchiriere garsoniera cu titlu executoriu

am inchiriat o garsoniera cu contract facut la notar si inreg. la circa finananciara.ce este de facut daca dupa expirarea contractului chiriasii nu vor sa plece? cat ar costa un executor judecatoresc si ce pasi trebuie sa fac.?politia am inteles ca nu se baga nici la evacuare.
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 01:19, 21 Octombrie 2012
legal, actiune in evacuare.
Contractul este titlu executoriu de drept.

Trebuie sa le trimiteti o notificare prin posta cu confirmare de primire ca contractul a expirat, ca nu doriti sa il prelungiti si ca trebuie sa elibereze imobilul. Pastrati biletul de confirmare a primirii.
Daca refuza sa elibereze imobilul, va adresati executorului judecatoresc care va investi contractul cu formula executorie (desi nu ar fi neaparata nevoie, dar e bine sa fie) si va initia procedura de evacuare silita.
Costul il aflati de la executor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum scap de chiriasul asta in mod legal si fara probleme ? cozsmin2 cozsmin2 Buna ziua, In 2019 ,am inchiriat apartamentul cuiva din alta localitate cu contract de inchiriere . Mentionez ca am declarat la ANAF contractul In ... (vezi toată discuția)
Cum pot da afara un chirias care nu a mai platit chiria si nici intretinerea? Tzuca1997 Tzuca1997 Buna ziua, Nu stiu ce demersuri legale trebuie sa fac pentru a da afara un chirias persoana juridica, care a inchiriat un spatiu de la mine persoana fizica, ... (vezi toată discuția)
Evacuare chirias ncpc tnt tnt Buna ziua, As dori va rog sa ma ajutati cu pasi de urmat pentru evacuarea chiriasului rau platnic (persoana fizica) din imobil. Acum 2 luni de zile am ... (vezi toată discuția)