Buna seara, imi cer mii de scuze dar nu prea ma pricep la postari!. Imi cer scuze dar asa ma pot exprima printr-o poveste pentru a intelege.
Am avut o relatie cu o fata care a tinut 2 ani (pe atunci eram minor, eu aveam 17 ani si ea 13, acum am 18 ani) La un moment dat dupa 7 luni am inceput viata sexuala, amandoi am cazut de comun acord!, Dupa 1 an jumatate de cand am facut, am fost chemat la sectia de politie pentru ca am o plangere din partea parintilor ei, acel politist mi-a spus ca sunt acuzat de corupere si de hartuire, dupa ce neam despartit, eu o iubeam si ma tineam dupa ea peste tot sa-ne impacam, ea ma tot indemna sa-ma duc la usa parintilor ei sa le duc flori sa vorbesc etc, a durat cam 1 luna.! Tin sa mentionez ca nu mam atins de ea sa-i fac absolut nimic!. As dori sa fiu putin lamurit in toata povestea asta. Multumesc si o seara placuta.
În principiu a fost comisă infracţiunea de act sexual cu un minor , întrucât fata nu împlinise vârsta de 15 ani.
Citiţi şi dvs. art. 198 cod penal, pentru a vedea condiţiile comiterii acestei infracţiuni şi consecinţele comiterii ei.
Totuşi, dvs. vă contraziceţi în expunerea situaţiei, o dată afirmaţi că aţi avut relaţii sexuale, apoi, la finalul mesajului spuneţi că nu v-aţi atins de ea.
Imi cer scuze pentru situatia neclara, dar mam referit la hartuire (nu am lovit-o nicodata nu am jignit-o, pur si simplu) Situatia cu hartuire as dori sa fiu lamurit, pentru ce am fost acuzat?. Multumesc anticipat.
Corupere
mgigoloiu
am o relatie ce dureraza de 6 luni , cu o fata de 15 ani iar eu avind 34 de ani , pot fi acuzat de corupere de minori daca intretin relatii sexuale cu acordul ... (vezi toată discuția)
Corupere de minori ?
a1Me
Daca baiatu si fata au amandoi 17 ani si au intretinut relatii sexuale familia ei il poate da pe baiat la corupere de minori, am intretinut relatii sexuale cu ... (vezi toată discuția)