avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Suspendare si / sau Inchidere S.R.L
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Suspendare si / sau Inchidere S.R.L

Buna seara, ma gandesc sa suspend pt. o perioada s.r.l-ul sau chiar sa inchid tampenia asta.
Ma intereseaza care sunt costurile si demersurile pt. ambele variante, astfel sa ma pot decide.
Cel mai recent răspuns: ContSters259670 , utilizator 07:59, 22 Octombrie 2012
Puteti sa suspendati activitatea pe o perioada de pana la trei ani - costuri aproximative 300 ron. Pentru a initia procedura de radiere - fara numire lichidator ajungeti la aproximativ 550-600 ron. Va sfatuiesc sa va adresati serviciului de asistenta juridic din cadrul registrului comertului pentru intocmirea/redactarea actelor.
Suspendarea SRL-ului, dupa parerea mea nu aduce prea multe beneficii(bilanturile tot se depun, declaratiile daca nu obtineti un regim derogatoriu tot se depun....)astfel incat suspendarea si mai apoi reluarea activitatii costa tot la fel ca dizolvarea si radierea societatii.
Ele variaza, per ambele etape, intre 400-500 lei, sunt sensibil egale ca costuri, si v-as sfatui daca SRL-ul este o povara pentru d-voastra sa treceti direct la dizolvarea lui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa scap de firma ( s.r.l ) ! liv.savu liv.savu Salutare ! Am un S.R.L , care are activitatea suspendata temporar de la registrul comertului pe 3 ani de zile incepand din 2010 , regim derogatoriu de la ANAF ... (vezi toată discuția)
Inchidere firma ANELIA ANELIA Buna ziua , Am o firma care a fost suspendata 3 ani , expira suspendarea in aprilie 2012 , in perioada de suspendare a beneficiat de regim derogatoriu ... (vezi toată discuția)
Dizolvare sc pt. nedepunerea balantelor Jurist TM Jurist TM SC x SRL a primit citatie pt. nedepunerea balantei pt. anul 2008, prin care ORC solicita dizolvarea societati, desi au dovada depunerii acestui document ( e ... (vezi toată discuția)