avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Afacere de sezon cu rulota acte/autorizatii necesare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Afacere de sezon cu rulota acte/autorizatii necesare

Am achizitionat o rulota si doresc sa deschid un mic chiosc in care sa vand ceai, ciocolata calda, vin fiert, cafea si hot-dog. In perioada 1 noiembrie 2012 si 30 aprilie 2013.

Locatia va fi la Predeal.

Doresc sa stiu ce autorizatii imi trebuiesc si de unde se iau. Sau daca imi mai trebuie si altceva.

Daca aveti nevoie de informatii suplimentare pentru a va ajuta sa imi dai un raspuns cand mai bun, sunt bucuros sa vi le spun.

Ma multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: omuverde3d , utilizator 17:45, 9 Decembrie 2014
Nici parcarea nu este o solutie... Legal nu puteti comercializa fara autorizatie. Fiind si atat de "mare" nu veti trece neobservat, indiferent ca e parcare sau marginea drumului, ca atare amenzile vor curge garla!
S/ a reglementat situatia aici? Cum v- ati descurcat Domnule Alcs_alx.
Detin Domeniu Privat si Societate, detin Avizele de mediu si Directia Sanitar Veterinara. Doresc amplasarea unei Tonete pe Acest Domeniu Privat si Domnii de la Primarie mi- au comunicat ca nu am voie sa imi exercit exercitiile si caam sa fiu sanctionat daca nu imi ridic Toneta. Un sfat se poate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizare food truck comercial DANIEL_CODRU DANIEL_CODRU Buna ziua. In vederea deschiderii/autorizarii unui food truck commercial, in ipoteza in care va functiona amplasat pe in teren privat imi puteti spune daca ... (vezi toată discuția)
Deschidere fast food reghina23 reghina23 buna ziua as dori sa ca intreb care sunt pasii pt deschiderea unui fast-food mar interesa sa inchiriez o rulota cu care as vrea sa ma deplasez pe la mare pe ... (vezi toată discuția)
Amplasare rulota comerciala Aleeex Aleeex Buna ziua, ce sanse credeti ca am in vederea obtinerii autorizatiilor pentru amplasarea unei rulote comerciale pe domeniul public in centrul Bucurestiului ... (vezi toată discuția)