avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 271 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... neplata chirie
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

neplata chirie

As vrea sa intreb cum trebuie procedat daca chiriasul unui spatiu inchiriat de firma pe baza de contract, refuza sistematic, prin aminare continua, minciuna si ostilitate chiar, plata facturilor cu chiria si refuza defapt sa paraseasca de bunavoie imobilul. Putem face somatie...sau cine si cui sa ne adresam pentru evacuarea legala a acestuia. Multumim
Cel mai recent răspuns: betty1 , utilizator 12:57, 1 Noiembrie 2012
gerberga a scris:

Evacuarea se poate face numai in temeiul unei hotarari irevocabile a instantei de judecata, mai ales ca - in cazul dvs - nu mai exista titlu in temeiul careia sa stapaneasca bunul.


Cum adica... Eu inchiriez imobilul meu tie pana maine la 12:00 (conform contract semnat de ambele parti, inregistrat la AF) si eu maine la 12:01 nu am voie sa dau pe tine afara- in cazul in care te afli ilegal in imobilul meu- ???

Ultima modificare: Joi, 25 Octombrie 2012
Stefan021, utilizator
Si cum exact va ganditi sa dati afara respectiva persoana, daca acesta refuza sa plece de buna voie ?
gerberga a scris:

Si cum exact va ganditi sa dati afara respectiva persoana, daca acesta refuza sa plece de buna voie ?


Se duce si schimba yala,pana la urma chiriasul nu este proprietar,daca nu vrea sa plece il da afara cu forta,de ce sa fie in castig chiriasul?vrea sa stea gratis?eventual proprietarul sa opreasca si curentul,pana la urma nu este proprietatea chiriasului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare chiriasi nsemeniuc nsemeniuc Exista vreun motiv pentru a nu putea evacua pe loc (eventual cu sprijinul politiei) niste chiriasi care nu au respectat contractul, in care exista mentiunea ca ... (vezi toată discuția)
De cand e contractul de inchirere titlu executoriu? alinaione alinaione buna ziua. am un contract de inchiriere facut cu niste chiriasi care nu plaresc chiria. contractul e inregistrat la fisc si e facut in martie 2012. In 2014 am ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere nerespectat de chirias crriss crriss Cum sa procedez, in cazul in care am avut un chirias (de la o ambasada), contractul de inchiriere a fot facut pana la sfarsitul lunii ianuarie 2014, el a ... (vezi toată discuția)