avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 cod CAEN
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

cod CAEN

Buna ziua,
am si eu o asociatie familiala si am fost azi la Registrul Comertului pentru preschimbare in IF. Am intrebat si de schimbarea codului CAEN si nu mi s-a dat un raspuns clar. Intrebarea mea este: noi trebuie sa schimbam si acest cod? Si daca da ce ar trebui sa fac pentru asta? Eu am depus ceea ce trebuie pentru preschimbarea in IF dar nu mi-a spus nimeni daca mai trebuie sa mai fac ceva si pt CAEN.
Va multumesc mutl.:)
Cel mai recent răspuns: Aurelian Cîcu , Consilier juridic 09:47, 3 Februarie 2009
Prin preschimbarea certificatului, respectiv conform ordonantei intreprindere familiala, aveti voie prin cererea de preschimbare sa stabiliti ce obiecte de activitate doriti, nu obligatoriu aceleasi cu cele pe care le/ati fixat cand ati infiintat asociatia familiala.
Daca veti desfasura aceeasi activitate indiferent de forma de organizare codul CAEN este valabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

If/af Cantacuz Cantacuz INTREPRINDERE FAMILIALA ESTE ACELASI LUCRU CU ASOCIATIE FAMILIALA? CHELTUIELILE DEDUCTIBILE SUNT ACELASI CA LA PFA?(ESTE VORBA DE TAXI) SEDIUL SOCIAL ESTE LA ... (vezi toată discuția)
Intreprindere familiala plummy plummy Buna ziua. Am o persoana care a detinut autorizatie de taxi ca PFA, iar in prezent doreste asocierea cu tatal sau in cadrul unei intreprinderi familiale. Am ... (vezi toată discuția)
Autorizatie pt vanzare produse in afara pietelor si spatiilor special amenajate Vasile Nedin Vasile Nedin O intrebare: Am infiintat o asociatie familiala, mai exact o intreprindere familiala, inregistrata la Registrul Comertului, inclusiv cu cod CAEN 4799 Comerţ ... (vezi toată discuția)