avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... magazin avocatnet
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

magazin avocatnet

Incerc sa dau mail la magazin avocatnet sa intreb de o comanda insa imi apare urmatorul mesaj:
"----- Mesaj redirecţionat -----

This is the mail system at host h01.legalnet.ro.

I'm sorry to have to inform you that your message could not
be delivered to one or more recipients. It's attached below.

For further assistance, please send mail to postmaster.

If you do so, please include this problem report. You can
delete your own text from the attached returned message.

The mail system

<oana@avocatnet.ro>: maildir delivery failed: "Spatiul alocat adresei de email
a fost depasit. Casuta de email plina. - Quota exceeded. The recipient's
mailbox is full.""

Cum nu exista alt contact decat mail-ul care mi-a confirmat comanda, scriu aici in speranta ca cei ce administreaza magazinul vor vedea............
Ultima modificare: Luni, 22 Octombrie 2012
celeterm, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alin Popescu , administrator 15:57, 22 Octombrie 2012
BUna ziua,

E vorba despre aceeasi problema cu emailurile pe care ati raportat-o si in magazin si pe care ulterior ne-ati informat ca ati rezolvat-o? (inteleg ca ati scris gresit mailul)

Sau e vorba despre o problema noua? Daca e o problema noua, cum se face de nu ne puteti contacta in aceeasi forma in care ati facut-o si pe 17 si pe 18? :)

Adresa de email magazin@avocatnet.ro nu este listata niciunde ca adresa de contact. In tot siteul aveti formulare pe care le puteti completa pentru a ne contacta.

Multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concurs@avocatnet.ro Lorena Chirila Lorena Chirila Am vrut sa trimit datele mele la aceasta adresa si mi-a dat urmatoarea eroare: This is the Postfix program at host avnet.legalnet.ro. I'm sorry to have to ... (vezi toată discuția)
Dreptul de folosire al domeniului Bogdan V Bogdan V Buna ziua, Daca firma are un domeniu www rezervat pe un an de zile prin plata facturii catre firma de hosting, este posibil ca o firma straina, din China de ... (vezi toată discuția)
Plan de conturi Depechemod Depechemod Are cineva sa-mi trimita un plande conturi valabil in 2007? Multumesc. (vezi toată discuția)