avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 337 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod CAEN 4690
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod CAEN 4690

Buna ziua,

Am nevoie de informatii in legatura cu un cod CAEN: 4690 Comert cu ridicata nespecializat. Ati putea sa imi spuneti va rog frumos daca am o firma care primeste diferite si foarte variate comenzi privind produse din metal, conform cerintelor clientului (de la scari la utilaje) din afara tarii si eu le procur de la alte firme si le vand mai departe clientului. Deci practic intermediez comanda. Pot utiliza acest cod CAEN?

Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters259670 , utilizator 17:51, 22 Octombrie 2012
Buna ziua,

Trebuie sa utilizati codul CAEN 4619 -intermedieri in comertul cu produse diverse
Cand marfa ajunge la d-voastra in gestiune si este cumparata cu banii d-voastra este comert, cand marfa se "plimba" de la un client la altul pe care d-voastra i-ati pus in legatura si incasati un comision, se numeste intermediere!
Va multumesc frumos pt. lamurire. Mai am doua intrebari: comertul nespecializat ce presupune? Pot face comert cu diferite bunuri din ramuri diferite?
Cand sunt produse fara nici o specializare(as completa eu : care nu se regasesc in celelalte clase de comert cu ridicata)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

4619 intermedieri in comertul cu produse diverse danlpl danlpl M-as bucura daca cineva mi-ar putea da niste detalii in privinta activitatii mentionate la titlu subiect. Urmeaza sa achizitionez produse de la o societate, ... (vezi toată discuția)
Autorizare cod caen PopCristi PopCristi Societ comerciala cumpara produse de papetarie si birotica de la un furnizor dupa care le vinde catre un client.Va rog frumos sa imi spuneti ce cod caen ar ... (vezi toată discuția)
Caen sex shop? utc utc Buna ziua! In ce cod CAEN se incadreaza un sex shop? Multumsec! (vezi toată discuția)