avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1087 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisie cu preaviz contract de munca suspendat - un ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisie cu preaviz contract de munca suspendat - un raspuns, va rog

Buna seara,
In unitatea noastra, un salariat ce se afla in ingrijire copil, contractul de munca fiind suspendat, doreste sa demisioneze desi inca nu i-a incetat suspendarea contractului.
Intrebarea mea este daca salariatul isi poate da demisia cu preaviz 20 de zile (in codul muncii spune ca i se suspenda si preavizul) , sau daca poate sa plece cu acordul partilor?
As dori un raspuns cat mai concret.
Va multumesc mult!

Alte discuții în legătură

Demisie in cazul contractului suspendat - un raspuns urgent, va rog!!!! oanacarmenn28 oanacarmenn28 Buna seara, In unitatea noastra, un salariat ce se afla in ingrijire copil, contractul de munca fiind suspendat, doreste sa demisioneze desi inca nu i-a ... (vezi toată discuția)
Angajatorul poate desface contractul de munca? bodArkk bodArkk Buna ziua, Am si eu o mica intrebare, sotia mea a dat un email la dep de resurse umane la locul de munca cu faptul ca ar dori sa demisioneze conform art 55 ... (vezi toată discuția)
Demisie ContSters159553 ContSters159553 buna seara, o ruda lucreaza la o vila .este imputernicita de administratorul acesteia, in speta patronul, la contul bancar al firmei, pentru a retrage ... (vezi toată discuția)