avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Expertiza in delapidare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Expertiza in delapidare

Buna seara, indraznesc si eu sa va deranjez cu o intrebare.Am cadrul unui recurs in delapidare, as dori sa cer o contra-expertiza contabila, dar am inteles ca ar costa in jur de 2000 de lei.Si trebuie sa dau un avans de 400 de lei.Este adevarat?Si dupa ca dau avansul se face expertiza iar restul de bani intra in cheltuieli de judecata?Nu exista vreo portita sa nu platesc acesti bani deoarece nu dispun de venituri?
Cel mai recent răspuns: avocat_penalist , utilizator 22:27, 23 Octombrie 2012
Nu cred ca contraexpertiza ar costa atata.
Principala dvs. problema este daca aceasta va fi admisa de instanta de recurs.
Dupa aceea apar alte discutii.
Vedeti mai intai ce va face instanta.
Dar trebuie neaparat platita inainte de a fi facuta?Nu poate intra in cadrul cheltuielilor de judecata?
Principala dvs. Problema este ca nu o veti primi.
Plata se avanseaza de stat daca instanta va fi de acord.
Am vorbit cu avocatul( e din oficiu si nu prea stie ce face) si a spus ca am primit aprobarea expertizei doar ca trebuiesc 400 de lei ca avans pana la sfarsitul lui Noiembrie.
In situatia in care partea solicita o proba care constituie expertiza -partea detine obligatia sa faca dovada achitarii c/v expertiza ,sub sanctiunea respingerii actiunii

Alte discuții în legătură

Expertiza contabila Virsi Virsi Stie cineva cat este pretul unei expertize contabile facute in recursul unui proces penal? (vezi toată discuția)
Litigii de munca dansorin dansorin buna ziua, daca am o pensie de 470 de lei,am dreptul la un avocat din oficiu ,la o revizuire si contestatie de recurs ,recursul l am castigat dar avocatul meu ... (vezi toată discuția)
Apel si refacerea expertizelor ContSters355039 ContSters355039 Doua intrebari : 1. la refacerea expertizelor in urma unui apec , acestea trb platite ? 2.se platesc numai de catre cel care introduce apelul ? (vezi toată discuția)