avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... litigii de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

litigii de munca

buna ziua, daca am o pensie de 470 de lei,am dreptul la un avocat din oficiu ,la o revizuire si contestatie de recurs ,recursul l am castigat dar avocatul meu a cerut un onorariu foarte mare nu imi permit,pot oferi un comision +o suma de lei.si poate sa recupereze onorariul prin ajutor judiciar .va multumesc si astept un sfat ,sau o colaborare. 0723878445 .

Ultima modificare: Marți, 13 Iulie 2010
dansorin, utilizator
Cel mai recent răspuns: dansorin , utilizator 20:40, 7 Iulie 2010
dansorin a scris:

buna ziua, daca am o pensie de 470 de lei,am dreptul la un avocat din oficiu ,la o revizuire si contestatie de recurs ,recursul l am castigat dar avocatul meu a cerut un onorariu foarte mare nu imi permit,pot oferi un comision +o suma de lei .va multumesc si astept un sfat ,sau o colaborare. 0723878445

Beneficiaza de ajutor public judiciar in formele prevazute la art. 6 persoanele al caror venit mediu net lunar pe membru de familie, in ultimele doua luni anterioare formularii cererii, se situeaza sub nivelul de 500 lei. In acest caz, sumele care constituie ajutor public judiciar se avanseaza in intregime de catre stat.

Cererea pentru acordarea ajutorului public judiciar in vederea exercitarii unei cai de atac se adreseaza instantei a carei hotarare se ataca si se solutioneaza de urgenta, de un alt complet decat cel care a solutionat cauza pe fond. In cazul in care cererea de acordare a ajutorului public judiciar este admisa, durata necesara solutionarii acesteia se adauga termenului pentru exercitarea caii de atac.
multumesc pentru raspuns,dumneavoastra aveti voie sa reprezentati la proces un client

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigii de munca ContSters208719 ContSters208719 Cum pot sa-mi concediez avocatul tinand seama ca acum sunt la recursul procesului?Pot sa-mi iau un avocat din oficiu la recursul unui proces tinand cont ca ... (vezi toată discuția)
Ajutor public judiciar Lissa1 Lissa1 In ce conditii pot obtine scutirea de taxa de timbru in cazul unui apel? (vezi toată discuția)
O colaborare cu un av.litigii munca dansorin dansorin buna ziua, am o pensie de 470 de lei,am dreptul la un avocat din oficiu ,la o revizuire si contestatie de recurs ,recursul l am castigat dar avocatul meu a ... (vezi toată discuția)