avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... o colaborare cu un av.litigii munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

o colaborare cu un av.litigii munca

buna ziua, am o pensie de 470 de lei,am dreptul la un avocat din oficiu ,la o revizuire si contestatie de recurs ,recursul l am castigat dar avocatul meu a cerut un onorariu foarte mare nu imi permit,pot oferi un comision +o suma de lei.si poate av.sa recupereze onorariul prin ajutor judiciar .va multumesc si astept un sfat ,sau o colaborare. 0723878445 .bucuresti
Ultima modificare: Luni, 26 Iulie 2010
dansorin, utilizator
Cel mai recent răspuns: dansorin , utilizator 20:29, 14 Iulie 2010
formulati cerere de ajutor public judiciar prin care probati cu acte ca nu puteti acoperi costurile
m am consultat cu un jurist si am dreptul la ajutor judiciar ,dar imi trebuie un av. sa ma ajute sa o redactez si actele necesare
INSTANTA ........................
DOSAR NR. ....../ .................
TERMEN ............................

Domnule Presedinte,

Subsemnatul ............................., domiciliat in...................................., str. .......
........................... nr. ......, bloc ......, scara ....., etaj ...., apart. ....., sector/judet ........
................................., reprezentat prin avocat .........................., cu sediul profesional in ..............................., str. ............................nr. ......, bloc ......, scara ....., etaj ...., apart. ....., sector/judet .................., parat/reclamant in actiunea ce formeaza obiectul dosarului nr. ............./........, urmare cererii de chemare in judecata formulata la data de .............................. domiciliat in ..................... ......, str. ............ nr. ......, bloc ......, scara ....., etaj ...., apart. ....., sector/judet ................., in conformitate cu dispozitiile art. 74 si urm. Cod procedura civila, formulez prezenta

CERERE DE ACORDARE DE AJUTOR JUDICIAR
prin plata onorariului pentru asigurarea reprezentarii, asistentei juridice si, dupa caz, a apararii, printr-un avocat ales, pentru realizarea sau ocrotirea unui drept ori interes legitim in justitie

MOTIVELE PREZENTEI CERERI SUNT:

IN FAPT:
mentionati situatia de fapt ... cum s-a ajuns la formularea unei cai de atca extraordinare ...
De asemenea, mentionati starea materiala a dvs, fiind insotita de dovezi scrise privitoare la veniturile si sarcinile acesteia.

IN DREPT:

Imi intemeiez prezenta pe dispozitiile art.8 din OUG nr.51/2008.

Anexez:
1. Decizia de pensionare seria ............... nr. .............. .
2. Talon de pensie seria ................. nr. ..................... .
3. Imputernicirea avocationala si contractul de asistenta juridica nr. ...... .

Cererea pentru acordarea ajutorului public judiciar in vederea exercitarii unei cai de atac se adreseaza instantei a carei hotarare se ataca.

trebuie sa aduc si de la circa financiara ca nu am alt venit decat pensia , cererea se depune in ziua procesului la judecator
Ultima modificare: Miercuri, 14 Iulie 2010
dansorin, utilizator
Este bunaa si acea adeverinta de la Adm.Fin ca nu mai aveti alte venituri .. Cererea o puteti depune si mai inainte de termenul de judecata .

Alte discuții în legătură

Indreptare eroare materiala Luciana21 Luciana21 Va rog sa ma ajutati cu un model de cerere pentru indreptarea unei erori materiale ce priveste o suprafata de teren...deoarece mi s-a respins cererea de ... (vezi toată discuția)
Cerere preschimbare termen de judecata ContSters22096 ContSters22096 ma poate ajuta cineva cu un model de cerere - preschimbare termen de judecata? as vrea sa il devansez multumesc. (vezi toată discuția)
Contestatie hotarare a comisiei de stabilire a gradului de handicap pt copil Cristinabv Cristinabv Va rog f.mult sa ma ajutati cu sfaturi in urmatoarea problema: -Copilului meu i s-a stabilit gradul accentuat de handicap printr-o hotarare a comisiei pentru ... (vezi toată discuția)