avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... o colaborare cu un av.litigii munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

o colaborare cu un av.litigii munca

buna ziua, am o pensie de 470 de lei,am dreptul la un avocat din oficiu ,la o revizuire si contestatie de recurs ,recursul l am castigat dar avocatul meu a cerut un onorariu foarte mare nu imi permit,pot oferi un comision +o suma de lei.si poate av.sa recupereze onorariul prin ajutor judiciar .va multumesc si astept un sfat ,sau o colaborare. 0723878445 .bucuresti
Ultima modificare: Luni, 26 Iulie 2010
dansorin, utilizator
Cel mai recent răspuns: dansorin , utilizator 20:29, 14 Iulie 2010
trebuie sa gasesc avocat ca sa accepte cu ajutor judiciar, sau imi da un avocat ei din oficiu ,cand se aproba cererea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indreptare eroare materiala Luciana21 Luciana21 Va rog sa ma ajutati cu un model de cerere pentru indreptarea unei erori materiale ce priveste o suprafata de teren...deoarece mi s-a respins cererea de ... (vezi toată discuția)
Cerere preschimbare termen de judecata ContSters22096 ContSters22096 ma poate ajuta cineva cu un model de cerere - preschimbare termen de judecata? as vrea sa il devansez multumesc. (vezi toată discuția)
Contestatie hotarare a comisiei de stabilire a gradului de handicap pt copil Cristinabv Cristinabv Va rog f.mult sa ma ajutati cu sfaturi in urmatoarea problema: -Copilului meu i s-a stabilit gradul accentuat de handicap printr-o hotarare a comisiei pentru ... (vezi toată discuția)