Contravaloarea expertizei contabile este conditionata in primul rand de obiective,de perioada de timp necesara de verificat,de persoana care efectueaza expertiza
Inteleg.Mi s-a cerut 400 de lei avans.Sa inteleg ca platesc acesti bani, se face expertiza iar restul banilor intra in cheltuielile judiciare finale?Expertiza e pe vreun an jumate' iar ca obiectiv are niste modificari aduse unei gestiuni.Eu sper sa demonstrez prin ea ca modificarile au avut loc ulterior incetarii contratului meu de munca la acea firma.
Nu stiu, asa cred, altfel nu situ pe ce se bazeaza procesul.Nu am fost la judecata pe fond, fiind plecat asa ca am facut recurs si am venit acum sa ma apar.Doar ca nu ma pricep la problemele contabile.Eu speram sa fie inclusa expertiza in cheltuielile totale.
Daca ati cerut-o Dvs., trebuie sa suportati cheltuielile legate de efectuarea acesteia.
Alte discuții în legătură
Expertiza in delapidare
Virsi
Buna seara, indraznesc si eu sa va deranjez cu o intrebare.Am cadrul unui recurs in delapidare, as dori sa cer o contra-expertiza contabila, dar am inteles ca ... (vezi toată discuția)