avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... decizie pensionare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

decizie pensionare

buna seara
Am primit o decizie de pensionare a unui salarita.Decizia de pensionare este cu data de 20.09.2012,iar decizia a fost enisa pe 16.10.2012.Salariatul a adus tocmai astazi aceasta decizie.Nu am stiut ca isi depune dosarul de pensionare ,deoarece a cerut doar o adecerinta ca este salarita pt ca ii trebuie la casa de pensii.Cum trebuie sa procedam?Cand trebuia /trebuie sa ii incheiem ctr de munca?Dansul avea functie de conducere si mai am avea nevoie macar de preaviz pentru ca ne-a luat prin surprindere.Mentionez da persoana nu are inca varsta standard de pensionare dar a fost a lucrat in div grupe de munca si i s-a redus varsta.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: alexandra24 , utilizator 12:29, 30 Ianuarie 2013
multumesc pentru lamurire...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codul muncii anmih anmih Care este continutul articolului 56 litera c ultima varianta din codul muncii? (vezi toată discuția)
Incetare c.i.m. in conditii posdru brandusa2015 brandusa2015 care sunt modalitatile de incetare a unui c.i.m. incheiat pentru un expert pe termen scurt sau pe termen lung din cadrul proiectelor posdru.mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Incetare de drept comancorinaadelina comancorinaadelina Buna ziau, as vrea sa-mi spuneti daca in cazul incetarii de drept al unui CIM se mai face informare sau doar decizia. multumesc (vezi toată discuția)