buna , sunt Gigi, am o speta
tatal meu a plecat in anul ' 94 in italia din anul 96 a cunoscut pe cineva si nu a mai venit acasa , timp de 5 ani . mama mea , in decembrie 2000 a deschis procesul de divort (cred ca parasire de domiciliu) . el nu sa prezentat , a avut un avocat ... mama si-a mentinut numele din casatorie si a hotarat cu avocatul ca nu face partajul la bunuri (tatal meu spune ceva de genu:''bunurile sa ramana la copii'') . noi avand peste14 ani nea intrebat cu cine vrem sa stam si am ramas cu mama . bunurile erau apartamentul in care locuiam si o firma in faliment , cu datori cat un apartament (toate doar pe numele tatalui dar achizitionate pe timpul casatoriei) firma am reusit sa scapam de ea.... dar apartamentul e tot pe el . timpul a trecut suntem '' parteneri'' intr-o firma in italia , dar el ma tot ''santajeaza'' spunandu-mi ca nu imi mai da apartamentul(in care acum nu sta nimeni dar acolo eu ma consider ''acasa''.... el din anul 94 nu a mai fost acolo) cum as putea sa fac sa il trec pe numele meu fara acordul lui? hartia aia de la divort nu o mai am...
astept un raspuns multumesc:)
Daca nu mai aveti hotararea de divort nu e o problema, scoateti inca un exemplar de la arhiva judecatoriei, daar daca nu au facut partajul odata cu divortul, nu va ajuta.
Incercati sa-l induplecati si sa va "vanda" impreuna cu mama apartamentul..
Oricare din ei , oricand. Partajul e imprescriptibil
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Despre partaj
sindilaru
Buna ziua, ma numesc Valentina si am 22 ani. Parintii mei sunt despartiti de foarte mult timp, mai precis din aproximativ anul 2002 cand tata a plecat in ... (vezi toată discuția)