avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... executare silita dupa 10 ani de la plata ultimei rate
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

executare silita dupa 10 ani de la plata ultimei rate

buna dimineata! in anul 2002 am luat un aparat electrocasnic,dupa cateva luni am ramas fara serviciu deci nu am mai platit banca a predat contractul firmei de recuperari la data de10.09.2010 .Firma de recuperare spune:in situatia in care sunteti angajat dosarul va fi trimis la executor judecatoresc care va solicita angajatorului30sau50% din venit ESTE POSIBIL TIMP DE 8 ANI DE LA ULTIMA PLATA A RATEI ?BANCA CE A ASTEPTAT DE CE NU M A ACTIONA IN JUDECATA? CARE ESTE PROCRDURA LEGALA? VA MULTUMESC
ANTICIPAT

Alte discuții în legătură

Mai exista recuperare dupa 8 ani de nepasare a bancii madlenn madlenn LA UN CONTRACT DE CREDIT PENTRU CUMPARARE ELECTROCASNICE DIN 2002 BANCA A VANDUT CREANTELE IN 2010 NU CUMVA S-A PRESCRIS?DE CE RECUPERATORII INSISTA DACA ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit de nevoi personale de catre o firma de recuperari oanamos oanamos Buna ziua, Am o problema si as avea nevoie de ajutor. In luna decembrei 2007 am contractat un credit de nevoi personale de la BCR si am platit ratele pana ... (vezi toată discuția)
Probleme cu un credit restant alinliliana alinliliana Buna dimineata, Acum aproximativ 8 luni am primit acasa o instiintare de la un executor judecatoresc ca datorita neplati la timp la o anumita banca mi se ... (vezi toată discuția)