avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... MAI EXISTA RECUPERARE DUPA 8 ANI DE NEPASARE A BANCII
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

MAI EXISTA RECUPERARE DUPA 8 ANI DE NEPASARE A BANCII

LA UN CONTRACT DE CREDIT PENTRU CUMPARARE ELECTROCASNICE DIN 2002 BANCA A VANDUT CREANTELE IN 2010 NU CUMVA S-A PRESCRIS?DE CE RECUPERATORII INSISTA DACA BANCA DUPA APROAPE 8 ANI I-A CONTACTAT E POSIBIL ? ASTEP RASPUNS DE SPECIALITATE VA MULTUMESC ANTICIPAT
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 13:28, 25 Octombrie 2012
1-Rugam respectati regulamentul prezentului forum si nu postati cu majuscule
2-Beneficiarul creditului treebuie sa analizeze cu responsabilitate daca in perioada 2002-2010 banca nu a desfasurat demersuri pentru recuperare credit neachitat
Insomatia trimisa de catre recuperatorispune,,SCxx in calitate de mandatar companie ce a preluat creanta dvs.de la banca x prin contractul de cesiune din data de 10/09/2010,, tin sa amintesc creditul a fost lut in anul 2002 cu girant caruia nu i s-a oprit nimic.Tot dansii spun ca au trimis interogare la ITMdaca am venituri impozabile.De ce banca nu a trimis girantului cat timp eu nu am avut serviciu.De ce au vandut contractul de credit dupa 8 ani?S-a prescris sau nu ?
E dreptul lor sa insiste sa platiti daca aveti o datorie de platit, faptul ca s-a prescris dreptul creditorului la actiune inseamna ca nu va mai pot obliga sa platiti, nu ca nu mai datorati bani.
daca s-a prescris de ce ma ameninta cu executare si poprire ?spun ca vor demara procedura de executare silita daca nu platesc pana pe 26.10.2012 cum ma pot apara?pot contesta citati executorului?
Pe ce tremen a fost incheiat contractul de credit? Cand ati facut ultima plata?
Daca au trecut mai mult de 3 ani de la scadenta ultimei rate si de la data cand ati facut ultima plata, dreptul lor de a cere executarea silita e probabil prescris.

In legatura cu girantul, el se poate indrepta impotriva dvs pentru orice plateste pentru dumneavoastra, asa ca... argumentul ca el nu este executat nu va ajuta deloc, dimpotriva moral demonstrati ca nu meritati gestul acestuia de a va garanta.
Ultima modificare: Joi, 25 Octombrie 2012
ContSters214341, utilizator

Alte discuții în legătură

Dreptul de a cere executarea silita ContSters277537 ContSters277537 Am un creditor care a cesionat un contract de credit bancar in anul 2010 unui SRL. Ma aflu in contestatie la executare si e posibil sa o castig, contra acelui ... (vezi toată discuția)
Notificare executare silita Livica Livica O cunostinta a facut un credit la [banca] in 2002 si o perioada nu a reusit sa plateasca ratele. Prin 2007 a avut posibilitatea sa plateasca, s-a dus la banca ... (vezi toată discuția)
Ce sa fac? stefp stefp Credit nevoi personale in 2007. Plecat din tara. Platit timp de 2 ani apoi imposibilitate de plata. In 2012 au trimis instiintare de executare silita. nu am ... (vezi toată discuția)