LA UN CONTRACT DE CREDIT PENTRU CUMPARARE ELECTROCASNICE DIN 2002 BANCA A VANDUT CREANTELE IN 2010 NU CUMVA S-A PRESCRIS?DE CE RECUPERATORII INSISTA DACA BANCA DUPA APROAPE 8 ANI I-A CONTACTAT E POSIBIL ? ASTEP RASPUNS DE SPECIALITATE VA MULTUMESC ANTICIPAT
Deocamdata nu aveti impotriva a ce sa va aparati, e doar amenintare. Sa se adreseze unui executor, acesta sa obtina incuviintare de la instanta pt executare silita si abia apoi veti avea ce sa contestati daca va fi cazul.
Eu sunt de parere sa nu-i luati in seama
girantul era soacra care avea serviciu eu nu aveam .Afost un credit pt.cumpararea unui ap.electrocasnic de la magazinul ,,F,, Vreau sa stiu de ce continua sa ma hartuiasca cei de la firma de recuperari valoarea acelui credit era de 900lei de ce nu m-au anuntat cand au concesionat creditul?ba mai mult s-au interesat la politie de mine intre timp am divortat e posibil asa ceva?somatia a fost trimisa pe numele de domnisooara actual
Doamna, ei au dreptul sa va sune, aveti o obligatie de plata fata de ei.
Cesiunea au inscris-o probabil in AEGRM, si este o modalitate de a " notifica" debitorul cedat aceasta inscriere, pe vechia reglementare.
Cum v-a precizat dna avocat, datoria dvs exista, nu a fost anulata. Cel mult, ei nu mai au dreptul sa va oblige sa va executati obligatia de plata, dar au dreptul sa va sune si sa va notifice ca sa va platiti datoria.
Cand va mai suna explicati-le ca nu le platiti nimic si cereti-le sa va dea in judecata.