Buna ziua !
Dupa cum reiese si din titlu , instanta imi solicita ptr urmatorul termen , sa fac dovada ca persoana X , este angajata a societatii mele , si mi-a cerut contractul de munca VIZAT de ITM.
Ce document oficial pot prezenta instantei , ptr ca din cate stiu ITM nu mai vizeaza astfel de documente. Sau gresesc ?
Doar un extras din revisal ...listat pur si simplu , fara nicio stampila parca nu mi se pare mie suficient.
Va rog mult ptr un raspuns , multumesc.
Instanta trebuie sa stie ca in urma abrogarii Legii nr.130/1999 de catre OUG nr.123/2010 nu se mai depun acte spre inregistrare la ITM de la 01.01.2011.
Dovada angajarioi o faceti cu c.i.m. semnat si extrasul din REVISAL. Daca instanta are dubii cu privire la actele prezentate poate solicita informatii de la ITM.
Contractul de munca este mai vechi de 01.01.2011? In cazul in care intra in vigoare inainte de acesta data, intr-adevar, acesta trebuia inregistrat la ITM, in caz contrar, nu mai trebuia inregistrat.
Depuneti la dosar copie dupa contract semnat de ambele parti, un extras din ReviSal si redactati o nota de sedinta prin care sa precizati instantei ceea ce v-a spus colegul meu mai sus!
Oug nr.123/2010
Cornel Vasile
Publicata in Monitorul Oficial nr.888/30.12.2010 , [b]abroga de la 01.01.2011 Legea nr.130/1999 - republicata, cu exceptia articolelor 2-16 care se abroga de ... (vezi toată discuția)