avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii completare declaratia d112
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

completare declaratia d112

Buna ziua,

Intampin o problema in completarea declaratiei D112. Am 2 persoane cu studii superioare incadrate ca proaspeti absolventi si am incheiat conventie cu AJOFM. Cum trebuie sa completez anexa 1.1 sectiunea C5?

Fond de salarii: 13 733
Contributie somaj unitate: 13733*0.5%=69
Scutire contributie somaj absolventi 28
Subventie cf art. 80 750*2=1500
Cel mai recent răspuns: celeterm , utilizator 12:44, 23 Octombrie 2012
Te ajut eu. Insa trebuie sa imi spui si salariile brute rezultate in luna pentru cei doi.
Mersi tare mult.

Fondul de salarii pentru cei doi=5570
ok.
La sectiunea C.5 randul 2 - suma de recuperat din contrib datorata 28 lei
La sectiunea C.5 randul 1 - suma de recuperat din contrib datorata 41 lei
la sectiunea C.5 radil 1 - suma de restituit de la AJOFM - 1459

astfell incat
subventie 1500 lei + scutire 28 lei = 1528 exact cat ai in toate randurile adunat
Pe declaratia 112 pagina 1 ar trebui sa ai contributie angajator somaj 69, deductibila 69, de plata 0.

Sper ca ai inteles, bafta multa.
Ultima modificare: Marți, 23 Octombrie 2012
celeterm, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce subventie primesc de la somaj pentru incadrarea unui absolvent de studii superioare? ANTIANA INDREI ANTIANA INDREI am angajat un absolvent de studi superioare (masterat) care este suma pe care o primesc de la somaj si de ce sunt scutit multumesc.Cum completez declaratia 112 ... (vezi toată discuția)
Restituire subventii ajofm ContSters285233 ContSters285233 Buna ziua, In cazul in care trebuie sa restituim subventia primita de la ajofm pentru un absolvent, dar la care i-am desfacut CIM inainte de termen (din cauza ... (vezi toată discuția)
Completare d112 Radu Aura Radu Aura Un salariat are intr-o luna doua contracte, a incetat un CIM si a incheiat altul dupa o zi. Cum se raporteaza aceasta situatie in D112? Aplicatia nu permite ca ... (vezi toată discuția)